Vad vi gör

En smart investering

Vi på Västerås Industri är experter på kebabrobotar, en restaurangutrustning som passar perfekt för dig som vill att det ska gå snabbt och smidigt – men som samtidigt inte vill tumma på kvaliteten. På längre sikt finns flera fördelar som att det är en kostnadseffektiv investering och som även skapar en bättre arbetsmiljö, minskar svinn och ger perfekta resultat för varje portion. Här gör millimetrar skillnad!

Det har hänt en hel del inom området. De första robotarna lät en hel del och tog stor plats. Vi jobbar hela tiden på att förfina vår produkt och tar fram uppdaterade, tekniska lösningar. Nu har våra kebabrobotar en dämpad motor som jobbar tyst och inte stör verksamheten. Vi har idag också den minsta kebabroboten på marknaden (i världen!) för att den inte ska ta för mycket plats bland all annan restaurangutrustning.

Så, vad är resultatet? Ett perfekt tryck och skär vilket är bra då det inte spelar någon roll vem som står bakom spakarna utan roboten ger samma grymma resultat till varje portion. Tack vare den snabba knivmotorn smälter maten i munnen på ett annat sätt än efter manuellt skärarbete. Några kunder har till och med ökat försäljningen efter sin investering tack vare smaken.

Passar perfekt för:
Nöt, kyckling, gyros – i vilken tjocklek du vill!

Vill du veta mer om vad vi gör? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss